Renaix! comença amb una anàlisi sobre les condicions de la joventut a Castelló


Renaix! ja és una realitat. La nova assemblea de joves de Castelló ha iniciat la seua activitat amb un acte de presentació en la plaça Major en la qual s'han expressat els objectius de l'assemblea i de la seua primera campanya nomenada «Com vivim la joventut en Castelló?», la qual ha presentat un estudi sobre les condicions de la joventut a Castelló.

«Quin és el sentit de Renaix? Eixa és la gran qüestió que hem de resoldre avui. Els problemes que afecten a la joventut de Castelló no són ni exclusius de Castelló, ni tenen el seu origen a Castelló», ha explicat la membre de Renaix B. P., «però la seua solució s'inicia amb una resposta col·lectiva. L'objectiu de Renaix! és iniciar eixa resposta amb la participació de la joventut de Castelló», ha afegit.

Després de la presentació de l'assemblea, el membre de Renaix! Ferran Badenes ha introduït la campanya «Com vivim la joventut de Castelló?». «A la nostra ciutat, tenim un atur juvenil del 58'8 %. I dels qui treballen, un 36 % amb treballs a temps parcial. Només un 6,9 % poden viure fora de casa dels pares, un 42 % del joves no té cap tipus d'ingrés. I tindre estudis superiors afavoreix l'entrada al mercat laboral, però una carrera en una universitat pública costa mínim 978 €, i un màster 2772 €. Vivim una situació d'emergència».

Una vegada iniciada l'activitat de Renaix!, ara l'assemblea aspira a traslladar la seua campanya inicial a una majoria de la joventut de Castelló.
COMPARTEIX COMPARTEIX COMPARTEIX
    Comenta amb Blogger
    Comenta amb Facebook