Vine i participa

L'assemblea de joves de Castelló Renaix! és la iniciativa d'un grup de joves descontents amb la realitat que vivim a Castelló: atur juvenil del 58,8 %, percentatge d'emancipació del 6,9 %, 42 % de joves sense ingressos, etc.

Volem transformar la nostra ciutat, adaptar-la a la nostra realitat. Però som conscients que aquestos canvis només arribaran quan ens convertim en una eina per a la joventut, quan aconseguim la identificació dels joves de Castelló amb la nostra assemblea. I per a això necessitem ser molts més. 

Vine i participa en Renaix! Escriu-nos a !
___________

Com puc participar en Renaix!? 

  Militant
   Tens voluntat per a ser un actiu important per a Renaix!? Estàs decidit a treballar amb constància per assolir canvis en la nostra ciutat? Vols participar en totes les preses de decissions de l'assemblea? Llavors has de ser militant de Renaix!

    Col·laborador
     Estàs interessat a participar en Renaix! però no tens disponibilitat per participar regularment en les assemblees? Sigues col·laborador i participa sempre que pugues en les nostres assemblees sense cap responsabilitat. Ajuda'ns quan pugues i recurrirem a tu quan creguem que les teues habilitats poden ser-nos útils.

      Simpatitzant
       Tens interés en l'activitat de Renaix! però encara no ens coneixes suficient per a participar de la nostra activitat? Uneix-te com a simpatitzant i estaràs al dia de les nostres activitats.


        
        Comenta amb Blogger
        Comenta amb Facebook